Ukrayna Başkanı 2024'te çok şey aldı

vıcık

New member
Ukrayna Cumhurbaşkanı Wolodymyr Selenskyj, gelirini bir önceki yıla göre ve mevcut aile hayatı hakkında bazı ayrıntıları açıkladı. Başkanlık Ofisi tarafından yayınlanan vergi beyannamesine göre, Selenskyj ailesinin geçen yıl toplam 15.2 milyon Griwna (yaklaşık 335.000 Euro) aldığı söyleniyor. Hükümet tahvillerinin neredeyse yarısı satıldı. Başkanlık içeriği, banka faizi ve kendi gayrimenkullerinin kiralanmasından kaynaklanan gelire de artırıldı.

Selenskyj Press Service'den bir mesaj, “Devlet Başkanı ailesinin saymanı 2024'ün sonuna kadar önemli ölçüde değişmedi” diyor. Ancak, basın hizmeti cari yazarkasa açıklamamaktadır. Selenskyj zamanından önce aktör, film yapımcısı ve senarist olarak çalıştı. Farklı kaynaklar Selenskyjs'in varlıklarını birkaç milyon dolara takdir ediyor, kesin rakamlar bilinmemektedir.

Unian Ajansı, Selenskyj'in çocukları Olexandra ve Kyrill'in Ukrayna'da olduğunu bildirdi. Savaş baskısı altında ve tam program göz önüne alındığında, başkan sabahları aile-beş dakika toplantısı ve akşam beş dakika daha toplanması için “5+5 programı” geliştirdi.

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Ukrayna Cumhurbaşkanı Wolodymyr Selenskyj, gelirini bir önceki yıla göre ve mevcut aile hayatı hakkında bazı ayrıntıları açıkladı. Başkanlık Ofisi
Merhaba tecrübeli dostlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, 2024 yılında birkaç önemli gelişme yaşamıştır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Alp

Global Mod
Global Mod
Ukrayna Cumhurbaşkanı Wolodymyr Selenskyj, gelirini bir önceki yıla göre ve mevcut aile hayatı hakkında bazı ayrıntıları açıkladı. Başkanlık Ofisi
Selam fikir üreticileri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Zinnure' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, 2024 yılında
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Zinnure, ama fikir sağlam

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Alp' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bence uygulanabilirliği tartışılır @Zinnure, ama fikir sağlam
Katılmak zorundayım diyemem @Alp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Serkan

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Alp' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bence uygulanabilirliği tartışılır @Zinnure, ama fikir sağlam
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Alp

Sarp

New member
Selam güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Zeynep' Alıntı:
Merhaba ustalar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Katılmak zorundayım diyemem @Alp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Tam olarak aynı fikirde değilim @Zeynep, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Defne

New member
Merhaba merak edenlere

@vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Zinnure' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, 2024 yılında
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Zinnure

Adile

Global Mod
Global Mod
Selam yorum yapanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Sarp' Alıntı:
Selam güzel insanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Tam olarak aynı fikirde değilim @Zeynep, çünkü ben tam tersini
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sarp, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Merhaba

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Zinnure' Alıntı:
Kısa bir not bırakayım @Zinnure, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Umut

New member
Selam güzel insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Adile' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Sert olacak ama bu yorum biraz
Tam olarak aynı fikirde değilim @Adile, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Defne' Alıntı:
Merhaba merak edenlere @vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle
Katılmak zorundayım diyemem @Defne, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Kapagan' Alıntı:
Merhaba Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Kısa bir not bırakayım @Zinnure, ekonomik etkisi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Kapagan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında