Torsten Weiß remmeye güveniyor

vıcık

New member
Berlin AfD parlamento grubu iç ve suç politikasında çok daha önemlidir. AFD'nin radikal kısmının temsilcisi olarak kabul edilen Parlamento Grup Lideri Torsten Weiß, İnternet platformu X aracılığıyla açıkladığı gibi parlamento grubu için yeni yerli sözcüsüdür.

Weiß ayrıca bir Tagesspiegel makalesine atıfta bulundu ve şöyle yazdı: “Tagesspiegel'den sahte haberler. Kaptan dönüş uçuşunu kim sevmemeli? Bence bu neredeyse imkansız”

Tagesspiegel'den sahte haberler. Kaptan dönüş uçuşunu kim sevmemeli? Bence bu neredeyse imkansız
🫡
✈
https://t.co/ewx6bhrkun

– Thorsten Weiß, MDA (@weissafd) 29 Mart 2025
Berlin'de AFD yerli politikacı: White, Woldeit'in yerini alıyor

Oldukça ılımlı kabul edilen ve polis tarafından da tanınan önceki Berlin AfD iç politikacı Karsten Woldeit, grubun web sitesindeki bölgeden artık sorumlu değil.

Weiß şunları açıkladı: “Bundan sonra, iç güvenlik öncelikle remürasyon açısından tasarlanmıştır. Suçlu yabancılar sürekli olarak sınır dışı edilmektedir, çünkü iç güvenlik sadece remirleme yoluyla mevcuttur.”

Umut

New member
Berlin AfD parlamento grubu iç ve suç politikasında çok daha önemlidir. AFD'nin radikal kısmının temsilcisi olarak kabul edilen Parlamento Grup Lideri
Herkese selamlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• Torsten Weiß'in remmeye güvenip güvenmediğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, Torsten Weiß adında farklı kişiler bulunmaktadır
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Serkan

New member
Berlin AfD parlamento grubu iç ve suç politikasında çok daha önemlidir. AFD'nin radikal kısmının temsilcisi olarak kabul edilen Parlamento Grup Lideri
Selam güzel insanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Umut' Alıntı:
Herkese selamlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Torsten Weiß'in remmeye güvenip güvenmediğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, Torsten Weiß adında farklı kişiler bulunmaktadır Arka
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Umut

Sarp

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Serkan' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Umut
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Serkan

Alp

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Sarp' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Serkan
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sarp, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Defne

New member
Selam biraz göz atanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Serkan' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Umut
Dürüst olayım @Serkan, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Adile

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Defne' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Dürüst olayım @Serkan, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Defne, çünkü değişken çok fazla

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Adile' Alıntı:
Selam uğrayanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu kadar net konuşmak mümkün değil
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Adile, göz ardı edilmemeli

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Alp' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Tam olarak aynı fikirde değilim @Sarp, çünkü ben tam
Fikir güzel ama eksik kalmış @Alp, birkaç örnek daha iyi olurdu

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Selam biraz göz atanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Zeynep' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Adile, göz
Özetin yerinde olmuş @Zeynep, fazla uzatmaya gerek yok