Prenzlauer Allee ve Schönhauser Allee kapalı

vıcık

New member
Pankow'dan Prenzlauer Berg'e ve Mitte'ye arabayla arabayla ve şu anda daha fazla zaman planlamanız gerekiyor. Bornholmer Straße/Wisbyer Straße/Schönhauser kavşak alanında yoğun bir şekilde inşa edildiğinden, sürücüler şehirdeki Schönhauser Allee'ye girmez. Viz Trafik Bilgi Merkezi'nin yazdığı gibi inşaat çalışmaları ilk bölümde 11 Nisan'a kadar gidiyor. Kavşak alanındaki çalışma bir bütün olarak genel alana girmelidir. Uzatma mümkün.

Prenzlauer Allee aracılığıyla bir bypass çok az şey yapıyor, çünkü bu yol da engellendi. Prenzlauer Allee'nin Danziger Strasse ve Mühlhauser Straße arasındaki engellenmesi 19 Mayıs'a kadar devam edecek. Hala Pankow'dan ortaya doğru baypassız giden tek ana cadde.

Sürücülerin sadece birkaç seçeneği var. Gesundbrunnen aracılığıyla ortaya gidebilir veya Prenzlauer Berg'deki yan sokaklara çıkmaya çalışabilirsiniz. İyi işe yarayan, Pappelallee'yi U-Bahnhof Eberswalder Straße'ye götürmek ve Schönhauser Allee'ye bükmektir.

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Pankow'dan Prenzlauer Berg'e ve Mitte'ye arabayla arabayla ve şu anda daha fazla zaman planlamanız gerekiyor. Bornholmer Straße/Wisbyer Straße/Schönhauser
Selam bu konuyu okuyanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Serkan

New member
Pankow'dan Prenzlauer Berg'e ve Mitte'ye arabayla arabayla ve şu anda daha fazla zaman planlamanız gerekiyor. Bornholmer Straße/Wisbyer Straße/Schönhauser
Selam bilenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @vıcık

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Zinnure' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Burada farklı düşünmek zorundayım @Zinnure, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Umut

New member
Herkese merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Serkan' Alıntı:
Selam bilenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @vıcık Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Burada farklı düşünmek zorundayım @Zinnure, çünkü kendi deneyimlerimde böyle
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Serkan

Defne

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Umut' Alıntı:
Herkese merhaba Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Serkan
Görüşüne saygı duyuyorum @Umut, ama bence konu bundan daha derin

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Zinnure' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Zinnure

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Alp' Alıntı:
Selam gençler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Zinnure
Bu konuda kesin konuşmak zor @Alp, çok fazla değişken var

Sarp

New member
Herkese iyi sabahlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Zinnure' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Zinnure

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

@vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Adile' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bu konuda kesin konuşmak zor @Alp, çok fazla değişken var
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Adile, okurken kafamda oturdu

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

@vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Kapagan' Alıntı:
Selam sevgili forum Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun @vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kapagan

Sarp' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Sarp, ama destekleyici veri göremedim

Adile' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bu konuda kesin konuşmak zor
Düşüncene saygı duyuyorum @Adile fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor