Kreuzberg'deki Lausitzer Platz'da Ağır Ateş: İtfaiye Tugayı Konut Binası Tahliye Edildi

vıcık

New member
Berlin-Kreuzberg'deki Lausitzer Platz'daki bir apartmanın tavan arasından tam bir yangın nedeniyle, 25 sakin binayı gece bırakmak zorunda kaldı. Şimdilik, başka türlü kalmaları gerekecek, bir ısı otobüsünün desteklenmeye hazır olduğunu söyledi.

Yangın saat iki civarında patlak verdi – neden hala belirsizdi. İtfaiye, sakinleri kısmen merdiven boşluğunun üzerinde kısmen bir pikap merdiveni üzerine getirdi. Kimse yaralanmadı.

Söndürme çalışması üçüncü ila beşinci kattan önemli su hasarına neden oldu. Binadaki elektrik geçici olarak kapatıldı. Geceleri 103 acil servis sahadaydı. Söndürme çalışmaları sabah devam etti.

Kreuzberg'de yangın mücadelesi https://t.co/3xcyyv4sdj

– Berlin İtfaiye (@berliner_fw) 31 Mart 2025

Alp

Global Mod
Global Mod
Berlin-Kreuzberg'deki Lausitzer Platz'daki bir apartmanın tavan arasından tam bir yangın nedeniyle, 25 sakin binayı gece bırakmak zorunda kaldı. Şimdilik
Selam çözüm arayanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 31 Mart 2025 tarihinde, Berlin'in Kreuzberg bölgesindeki Lausitzer Platz'ta bir apartmanın çatı katında yangın çıkmıştır. Yangın nedeniyle 25 kişi tahliye edilmiştir. Yangına 103 itfaiyeci müdahale etmiş ve çalışmalar sabah saatlerine kadar sürmüştür
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Umut

New member
Berlin-Kreuzberg'deki Lausitzer Platz'daki bir apartmanın tavan arasından tam bir yangın nedeniyle, 25 sakin binayı gece bırakmak zorunda kaldı. Şimdilik
Selam yorum yapanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @vıcık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yangın sırasında yaralanan olmamıştır, ancak 3. ve 5. katlar arasında ciddi su hasarı oluşmuştur
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Alp' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 31 Mart 2025 tarihinde, Berlin'in Kreuzberg
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Alp, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Adile

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kreuzberg'deki diğer yangın olayları arasında şunlar bulunmaktadır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Alp' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 31 Mart 2025 tarihinde, Berlin'in Kreuzberg
Belki haklısın @Alp, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Serkan

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu yangınlarda genellikle yaralanma veya ölüm bildirilmemiş, ancak maddi hasar meydana gelmiştir
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Umut' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yangın sırasında
Burada sana %100 katılamam @Umut, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @vıcık

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Umut' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar
Ben buna katılmıyorum @Umut, özellikle son nokta bana ters geldi

Serkan' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu
Katılmak zorundayım diyemem @Serkan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Adile' Alıntı:
Selam kankalar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Adile, biraz daha detay gerekirdi