Çoğunluk olmadan ankette siyah-kırmızı

vıcık

New member
Daha fazla görüş anketinde, sendika nüfusun onayını kaybetti ve sadece yüzde 26'ya geliyor. Sonntag'deki Bild için INSA anketinde, CDU ve CSU bir önceki haftaya kıyasla bir yüzde puanı kaybediyor. Federal seçimleriyle karşılaştırıldığında, sendika 2.5 puan kaybediyor. Muhtemelen yakında koalisyon ortağı SPD, bir önceki haftaya kıyasla bir yüzde puan kazanıyor ve yüzde 16'ya ulaşıyor. Bu ankete göre, siyah ve kırmızı parlamentoda çoğunluğu olmayacaktı.

Bir önceki haftadan yüzde 23'ünü tutabilen AFD, ikinci sırada yer alıyor. Yeşiller on iki, sol on ve BSW yüzde beşte değişmeden kalır. Yüzde üçlü FDP, yine Parlamentoya taşınmayı kaçırırdı. Diğer tüm partiler yüzde beşe bir araya geliyor.

Görüş Araştırma Enstitüsü INSA, 24 Mart – 28 Mart 2025 arasındaki dönemde 1204 kişiyi araştırdı. Maksimum fay toleransı artı/eksi 2.9 puandır.

Adile

Global Mod
Global Mod
Daha fazla görüş anketinde, sendika nüfusun onayını kaybetti ve sadece yüzde 26'ya geliyor. Sonntag'deki Bild için INSA anketinde, CDU ve CSU bir önceki
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Renklerin psikolojik etkileri, kültürel ve toplumsal önyargılardan da etkilenebilir
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Defne

New member
Daha fazla görüş anketinde, sendika nüfusun onayını kaybetti ve sadece yüzde 26'ya geliyor. Sonntag'deki Bild için INSA anketinde, CDU ve CSU bir önceki
Selam mütevazı insanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çoğunluk olmadan siyah-kırmızı renklerinin ankette kullanılıp kullanılamayacağına dair bilgi bulunamadı. Ancak, anket tasarımında renk kullanımı hakkında bazı bilgiler mevcuttur
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Adile' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Renklerin psikolojik etkileri, kültürel
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Adile, kaynağı merak ettim

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anket tasarımında renk kullanımı hakkında daha fazla bilgi için porsline gibi kaynaklardan yararlanılabilir
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Defne' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çoğunluk olmadan siyah-kırmızı
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Defne

Umut

New member
Selam yenilik severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anket tasarımında renk psikolojisi , renklerin insanlar üzerindeki farklı etkileri sayesinde belirli bir kitleye hitap etme ve onları anında içine çeken duyguları uyandırma yeteneğine sahiptir
Zinnure' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Anket tasarımında renk kullanımı hakkında daha fazla bilgi için
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Zinnure, ama önemli değil

Serkan

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için astajans.com ve researchgate.net gibi kaynaklar incelenebilir
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Adile' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Renklerin psikolojik etkileri, kültürel
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Adile

Sarp

New member
Merhaba dostlarım

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Umut' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Anket tasarımında renk psikolojisi , renklerin
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Umut, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Alp

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

@vıcık, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Serkan' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Serkan

Umut' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Anket
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Umut, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sarp' Alıntı:
Merhaba dostlarım Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Bunun tamamını onaylayamıyorum
Fikir güzel ama eksik kalmış @Sarp, birkaç örnek daha iyi olurdu