Berlin Half Maratonu Hafta Sonları: Yol Kapanışları, Rota, Bilgi

vıcık

New member
Berlin Yarı Maratonu önümüzdeki 6 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Trafik Bilgi Merkezi'nin (viz) açıkladığı gibi, ilk inşaat çalışmaları Cuma sabahı erken saatlerde başlıyor.

Bu nedenle, Berlin Şehir Bölgesi'ndeki birkaç sokak Cuma -Pazartesi günleri kapalı olacak. Yarış dönemi ve ilgili çerçeve olayları için önemli trafik bozuklukları olacaktır. Etkilenen yollara genel bir bakış.

Pazar günü Berlin Yarı Maratonu: Bir bakışta yol kapanır

• Cuma 18: 00'den itibaren Pazartesi, 12:00: Großer Stern (sadece) ve Brandenburg Kapısı arasında 17 Haziran'ın tam kapanması ve Behrenstraße (sadece) ve Scheidemannstraße (dahil) Scheidemannstraße (dahil) Ebertstraße (dahil) arasında Scheidemannstraße (dahil) ve heinrich-von-raba aralarında yahna-jornge-rabak arası yahna Spreeweg Yitzhak-Rabin-Straße, Heinrich-Von-Gagern-Straße, Annemarie-Renger-Straße ve Paul-Löbe-Allee
  • Cuma, 06: 00-12: 00: Yitzhak-Rabin-Straße ve Brandenburger Tor arasında 17 Haziran'ın tam kapanış caddesi
  • Pazar sabah 7'den akşam 5: 30'a kadar: Brandenburg Gate ve Spandauer Straße arasındaki Linden altında tam kapanış
Berlin Yarı Maratonu aşağıdaki rotaya liderlik ediyor: 17 Haziran-EN-ERT-REUTER-PLATZ-OTO-SUHR-Allee-Spandauer Damm-Schloßstraße-Suarezstraße-Windscheidstraße-Droysenstraße-Kurfürstendamm-Tauentzienstraße-Wittenbergplatz-Kleiststraße-Nollendorfplatz-Bülowstrasse-Potsdamer Platz- Leipziger Straße-Markgrafenstraße-French Straße-Werderscher Markt-Schloßplatz-Rathausstraße-spandauer Straße-Grunersstraße-Out-Braun-Straße-Karl-Marx-Allee-OTTO-Braun-Straße-Gunersstraß-STRAße-Garll-Liebknt-STRA-ADEN-KARLLICER-LIEBCKKNTR-STRA-AUNTER-KAHA-PRANTER-LIEBCKKNTR-STRA-AUNTER-PARLLIBER-LIEBCKKNTR-STRA-AUNTER-PRAINGER 17 Haziran Tor-Street.

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Berlin Yarı Maratonu önümüzdeki 6 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Trafik Bilgi Merkezi'nin (viz) açıkladığı gibi, ilk inşaat çalışmaları Cuma sabahı erken
Selam sorusu olanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 Berlin Yarı Maratonu , 29 Mart Pazar günü düzenlenecektir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Berlin Yarı Maratonu önümüzdeki 6 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Trafik Bilgi Merkezi'nin (viz) açıkladığı gibi, ilk inşaat çalışmaları Cuma sabahı erken
Selam yazanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Berlin Yarı Maratonu , 2 Eylül 1984 tarihinde SC Charlottenburg Berlin tarafından ilk kez düzenlenmiştir. Başlangıçta Berlin Maratonu'na hazırlık amaçlı bir etkinlik olarak görülmüştür
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Zeynep' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 Berlin Yarı Maratonu , 29 Mart Pazar günü düzenlenecektir Sert
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Alp

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı itibarıyla yarışa 135 ülkeden 40.721 koşucu kayıt yaptırmıştır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Kapagan' Alıntı:
Selam yazanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Berlin Yarı Maratonu , 2 Eylül 1984 tarihinde SC
Farklı düşündüğüm çok yer var @Kapagan, o yüzden tamamen katılamıyorum

Sarp

New member
Selam güzel topluluk

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1990 yılında, doğu ve batı Berlin'in birleşik yollarında ilk kez ortak bir yarış düzenlenmiştir. 1992'den itibaren organizasyon ilkbahar aylarında yapılmaya başlanmış ve kısa sürede Almanya'nın en büyük yarı maratonu olma niteliğini kazanmıştır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Alp' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı itibarıyla yarışa 135 ülkeden 40.721 koşucu
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Alp, o zaman daha ikna edici olurdu

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Berlin Half Maratonu 2026 , 29 Mart Pazar günü düzenlenecektir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Sarp' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1990 yılında, doğu ve batı Berlin'in birleşik
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sarp

Defne

New member
Selam sevgili insanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2019 yılında, yarışın başlangıç ve bitiş noktası Straße des 17. Juni'ye taşınarak parkur modern hâle getirilmiştir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Alp' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı itibarıyla yarışa 135 ülkeden 40.721 koşucu
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Alp, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Umut

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Alp' Alıntı:
Bence burada acele karar vermemek lazım @Alp

Adile

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Zinnure' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Berlin Half Maratonu 2026 , 29 Mart Pazar
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zinnure

Serkan

New member
Merhaba değerli dostlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Defne' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2019 yılında, yarışın başlangıç ve
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Defne, benzer sonuçlar gördüm