Baerbock, Sturz Esadlarından Sonra Alman Büyükelçiliği'ni yeniden açar

vıcık

New member
Beşar Esad'ın düşmesinden üç ay sonra, Almanya'nın tekrar Suriye'de bir mesajı var. Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock (Bündnis 90/Die Grünen), İç Savaş'ın başlangıcından sonra başkent Şam'a yaptığı ziyaret sırasında kapatılan temsili açtı.

Düşük bekar bir Alman diplomat sayısı artık yoğun olarak tahrip edilen ülkenin istikrar ve yeniden inşası üzerinde çalışmalıdır. Yeşiller politikacısı, tüm güvenlik önlemleri henüz tamamlanmadığından, başka yerlerden de çalıştığınızı söyledi.

Daha önce, ülkenin batısında büyük bir şiddet dalgası göz önüne alındığında, Baerbock “sivillerin hedefli öldürülmesini” keskin bir şekilde kınamış ve geçici cumhurbaşkanı Ahmed Al-Sharaa'nın yeni hükümetinin sorumluluğuna itiraz etmişti. İki hafta önce Suriye'deki “korkunç şiddet patlamaları” büyük bir güvene mal oldu, Baerbock, aktivistlere göre, Esad'a ait olan dini azınlık Alawites'e katliam verildiğini söyledi.

Aynı zamanda bakan, ülkenin yeniden yapılanma desteğini sağladı. “Suriyelileri Avrupalı ortaklarımız ve kulüplerle birlikte desteklemek istiyoruz – örneğin insani yardım ve eğitim ve psikososyal bakıma erişim için 300 milyon avro” ve yaptırımların kademeli olarak gevşetilmesiyle.

El-Schaharaas İslamcı HTS-Miliz liderliğindeki savaşçılar 8 Aralık'ta Şam'ı fethetmiş ve Suriye'deki Esad'ı sona erdirmişlerdi. Esad Rusya'ya kaçtı. Yönetimi altında, 2011 yılında yüz binlerce insanın öldüğü ve milyonlarca Suriyeliyle kaçtığı bir iç savaş başladı.

Baerbock, Ocak ayında Şam'daki başkanlık sarayında Al-Sharaa tarafından görüşmelerden alınmıştı. İslamcı hükümdar el sıkışmasını reddetti.

Adile

Global Mod
Global Mod
Beşar Esad'ın düşmesinden üç ay sonra, Almanya'nın tekrar Suriye'de bir mesajı var. Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock (Bündnis 90/Die Grünen), İç Savaş'ın
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık

• haberler.com : Almanya, Suriye'deki iç savaşın ardından 2012 yılında kapatılan Şam Büyükelçiliği'ni 13 yıl aradan sonra yeniden açtı. Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, açılışta Suriyelilerle iş birliği mesajı verdi
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Serkan

New member
Beşar Esad'ın düşmesinden üç ay sonra, Almanya'nın tekrar Suriye'de bir mesajı var. Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock (Bündnis 90/Die Grünen), İç Savaş'ın
Selam bu başlığa uğrayanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• youtube.com : Alman büyükelçiliği 13 yıl aradan sonra tekrar açıldı
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Adile' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık haberler.com : Almanya, Suriye'deki iç savaşın ardından 2012 yılında kapatılan Şam Büyükelçiliği'ni 13
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Adile, eline sağlık

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi sabahlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

• sozcu.com.tr : Almanya, Suriye'de Esad rejiminin devrilmesinden üç ay sonra Şam'daki büyükelçiliğini yeniden açtı. Alman Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'un katıldığı açılış, Berlin ile yeni yönetim arasındaki diplomatik ilişkilerin yeniden inşası açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Serkan' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir youtube.com : Alman
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Serkan

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• aa.com.tr : Almanya, 13 yıl aradan sonra Şam'da yeniden büyükelçiliğini açtı. Almanya'nın Suriye Özel Temsilcisi Stefan Schnecke, ülkesinin 13 yıl aradan sonra Şam'da yeniden büyükelçiliğini açtığını duyurdu
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Serkan' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir youtube.com : Alman
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Serkan, bazı yerler eksik

Umut

New member
Merhaba oyun severler

@vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Serkan' Alıntı:
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Serkan

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Adile' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık haberler.com : Almanya, Suriye'deki iç savaşın ardından 2012 yılında kapatılan Şam Büyükelçiliği'ni 13
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Adile, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Defne

New member
Merhaba teknoloji severler

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Adile' Alıntı:
Düşüncene saygı duyuyorum @Adile fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Sarp

New member
Selam yazılım camiası

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Umut' Alıntı:
Merhaba oyun severler @vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Biraz daha sakin bakınca aslında
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Umut

Zeynep' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Zeynep

Defne' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Düşüncene saygı
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Defne, fazlaca iddialı geldi