Amerikalılar boru hattı satın almak ve çevrimiçi getirmek istiyor

vıcık

New member
Medya raporlarına göre, ABD milyarder Stephen P. Lynch, Nord Stream 2 boru hattını satın almak ve böylece ABD'yi bir aracı rolüne sokmak istiyor. T-online'ın yazdığı gibi, Rus gazı öngörülebilir gelecekte Almanya'ya geri dönmelidir. Avukatları zaten CDU ve SPD'de tıkanmayı temizliyor.

Rusya'nın Devlet Başkanı Vladimir Putin rapordaki kelimelerle belirtiliyor: “ABD ve Rusya enerji sektöründe işbirliği konusunda anlaştıysa, Avrupa için bir gaz boru hattı sağlanabilir. Ve bu Avrupa'ya fayda sağlayacak çünkü ucuz Rus gazı alacak.”

Bu arada Bloomberg, ABD hükümetinin Rusya eyalet şirketi Gazprom ile işbirliği yapmak için müzakerelerde işbirliği yapma fırsatlarına sahip olduğunu bildirdi. Doleiv araştırmacıları, Rusya'nın devlet petrol şirketi Rosneft'in hala dahil olduğu Schwedt petrol rafinerisinin müzakere masasında yattığını bildirdi.

Rusya ile Enerji Ortaklığına Karşı Açık Mektup

Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya'nın umudu var çünkü CDU ve SPD gaz enerji santralleri inşa etmek istiyor. Yani sömürülen keşif makalesinde.

Ancak protesto yeniden başlatmaya karşı karışıyor. CDU ve SPD'nin koalisyon ortağı olan “Liberal Modern Merkezi” nin yanında açık bir mektup yayınlandı: “Rusya ile 'Enerji Ortaklığı'na geri dönüşü ve Nordstream boru hatlarının devreye alınmasını kategorik olarak dışlamaya çağırıyoruz. Waffe tutuklama Demokratik Avrupa'nın tehlikeli bir rakibi olmaya devam ediyor. “

Ve ayrıca: “Son olarak, Rusya için gaz ve petrol işi aynı zamanda Almanya ve Avrupa'daki etkileme politikasının bir aracıydı. Kuzey akarsu boru hatları her zaman jeopolitik bir projeydi. Sonunda biz (ve özellikle Ukrayna) sözde ucuz gaz ödedi. Geçmişin reddedilmesi “

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Medya raporlarına göre, ABD milyarder Stephen P. Lynch, Nord Stream 2 boru hattını satın almak ve böylece ABD'yi bir aracı rolüne sokmak istiyor
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• turkrus.com : ABD'li yatırımcı Stephen Lynch, boru hattını işleten İsviçre merkezli Nord Stream 2 AG'yi satın almayı planlıyor. ABD Hazinesi'nden gerekli izinleri alarak yaptırım altındaki şirketlerle müzakere etme yetkisi kazanan Lynch, bu satın alma ile ABD'nin Avrupa enerji pazarındaki etkisini artırmayı hedefliyor
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Adile

Global Mod
Global Mod
Medya raporlarına göre, ABD milyarder Stephen P. Lynch, Nord Stream 2 boru hattını satın almak ve böylece ABD'yi bir aracı rolüne sokmak istiyor
Selam yenilik severler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• uniasen.com : ABD'de karbon çelik boru üretim pazarı milyarlarca dolara ulaşmıştır ve istikrarlı bir büyüme eğilimi göstermektedir. Pazar analistleri ve sektör uzmanlarına göre, Amerikalı boru üreticilerinin önümüzdeki yıllarda büyümeye devam etmesi ve üreticiler için fırsatlar sunması bekleniyor
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Zeynep' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir turkrus.com : ABD'li yatırımcı Stephen Lynch
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Zeynep, tartışma keyifli

Serkan

New member
Selam güzel topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Zeynep' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir turkrus.com : ABD'li yatırımcı Stephen Lynch
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zeynep

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Zeynep' Alıntı:
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Zeynep

Sarp

New member
Selam bilgi avcıları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Serkan' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Açıkçası
Tam olarak aynı fikirde değilim @Serkan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Zinnure' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bence
Burada sana %100 katılamam @Zinnure, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Umut

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Zeynep' Alıntı:
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Zeynep, onu söyleyeyim

Defne

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Kapagan' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Burada sana %100 katılamam @Zinnure, çünkü
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Kapagan

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Umut' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Bazen de senin dediğinin tam
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Umut

Kapagan' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kapagan

Defne' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Kapagan
Katılmak zorundayım diyemem @Defne, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti