84 yaşındaki Brandenburg Kapısı'ndan araba ile koşuyor ve Poller'i etrafa çekiyor

vıcık

New member
84 yaşındaki bir adam arabasını Salı öğleden sonra Brandenburg kapısından sürdü ve demirlemeden bir demet yırttı. Olay saat 17: 30'da meydana geldi. Adam Linden'den Mitte Bölgesi'ndeki Pariser Platz'a gittiğinde. Polise göre, kıdemli başlangıçta geriye doğru sürdü, sonra arabayı durdurdu ve sonunda yolculuğuna devam etti.

Kısa bir mesafeden sonra, Brandenburg Kapısı'nın diğer tarafındaki 18 Mart karasında bir standa geldi. Adam davranışını fark ettiğinden beri, bir doktorun onu incelediği bir hastaneye kaldırıldı. Polis, hem sürücü belgesini hem de kullanılan otomobilin araç anahtarını güvence altına aldı. Olay incelenmeye devam edecek.

Kaynak: Berlin Polisi

Makalenin oluşturulmasında AI teknolojileri kullanıldı.

Serkan

New member
84 yaşındaki bir adam arabasını Salı öğleden sonra Brandenburg kapısından sürdü ve demirlemeden bir demet yırttı. Olay saat 17: 30'da meydana geldi. Adam
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Alp

Global Mod
Global Mod
84 yaşındaki bir adam arabasını Salı öğleden sonra Brandenburg kapısından sürdü ve demirlemeden bir demet yırttı. Olay saat 17: 30'da meydana geldi. Adam
Selam herkese iyi paylaşımlar

@vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Serkan' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bu bakış açını anlıyorum @Serkan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Alp' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar @vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu bakış açını anlıyorum @Serkan, fakat bazı yerlerde
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Alp

Umut

New member
Herkese merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Alp' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar @vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu bakış açını anlıyorum @Serkan, fakat bazı yerlerde
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Alp, özellikle pratik tarafı çok farklı

Defne

New member
Selam heyecan arayanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Umut' Alıntı:
Herkese merhaba Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bana kalırsa eksik bıraktığın
Dürüst olayım @Umut, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Sarp

New member
Herkese merhaba

@vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Serkan' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Serkan

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

@vıcık, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Adile' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Alp
Kısaca söylemek gerekirse @Adile, konu henüz kapanmış değil

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Sarp' Alıntı:
Herkese merhaba @vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bence veriler arttıkça daha net
Bu konuda daha açık konuşacağım @Sarp, ben tamamen farklı düşünüyorum

Zeynep' Alıntı:
Selam uğrayanlara @vıcık, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık
Bu örnek biraz uç bir örnek @Zeynep, o yüzden genelleme zor

Defne' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Dürüst olayım @Umut, bu
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Defne