Charlottenburg'daki Batı Tiyatrosu'nda Hafıza

vıcık

New member
Berlin-Charlottenburg'daki Batı Tiyatrosu'nda, aniden ölen Rose güdük şarkıcısı Anna R. için bir anıt oluşturuldu. Şarkıcının bir fotoğrafı evin cephesine bağlandı, bazı hayranlar zaten çiçek, mektup ve mum koymuştu. Grup yöneticisi Roberto Monden, “Bir örnek oluşturabileceğiniz hissine kapılıyorduk.” Dedi.

Tiyatro ile bağlantı 1997'de ortaya çıkıyor. Monden'e göre, Rosenstolz için çok önemli bir konserdi. O zamanlar genç grup için sahneyi kullanmasına izin verilen büyük bir onurdu. Monden, “Rosenstolz yeraltından çıktı ve aniden Batı Tiyatrosu'ndalar – büyük bir üne sahip bir ev.” Dedi. Bu adım grubu sürdürdü ve daha sonraki başarıya katkıda bulundu.

Anna R. hala ölüm nedenini belirsiz

Anna R. 55 yaşında öldü. Pazar akşamı Friedrichsain'deki Grünberger Strasse'deki dairesinde ölü bulundu. Polis ölüm nedeni hakkında bir soruşturma başlattı. Sonunda, Andrea Neuenhofen, burjuva olarak adlandırıldığı gibi, görünüşe göre Boxhagener Platz'daki dairesinde yaşıyordu – sadece köpeğiyle. Kocası Nilo Neuenhofen ondan iki yıl önce öldü. Resmin yazdığı gibi, karaciğer sirozu.

Araştırmacılara göre Anna R.'nin Anna R.'nin ölümünün nedeni olduğu düşünülmektedir. Araştırmacılara göre intihar ve dış ihmal hariç tutuldu. Hiçbir şey şu anda aşırı dozda ilaç gösteremez. Otopsi, Salı günü ölüm nedeni hakkında bilgi vermelidir.

Şarkıcı 1969'da Doğu Berlin'de doğdu. Rosenstolz, Almanya'nın son on yıllarının en başarılı pop ikililerinden biriydi. Hitler arasında “Aşk Her Şey”, “Bana Güneş Ver”, “Hırsızların Öpücüğü”, “Cam'a Gidiyorum” ve “Sluts Yorgun” yer alıyor.